Jdi na obsah Jdi na menu
 


Spencer Hastings

 

 

 

Spencer 

 

  Na popis Spencer Hastings se nejvíce hodí slova jako nadprůměrně inteligentní, mimořádně úspěšná a poměrně bohatá. Neustále se zabývá více věcmi najednou, dělá pro charitu, je ve školním týmu pozemního hokeje a po škole chodí do zájmových kroužků. Je sebevědomá, vypočítavá a byla jediná, kdo se dokázal postavit proti Alison.
  Má poněkud obtížný rodinný život. Její rodiče jsou neustále zaneprázdněni prací a do toho se často neshodne se svojí starší sestrou, Melissou, kterou rodiče před Spencer upřednostňují. A kvůli tomuhle všemu se Spencer nespokojí s ničím, co není alespoň dokonalé.

  I přesto, že je si sama sebou velmi jistá, tak po tom, co začaly dostávat zprávy od záhadné -A, je ve stresu. O své kamarádky se velmi stará. Občas působí poněkud panovačně, ale to jen proto, že je chce chránit. Poté, co kvůli -A týmu ztratila svého přítele Tobyho (později se ukázalo, že nezemřel), se zhroutila a byla přidělena do léčebny Radley, jelikož byla nalezena uprostřed lesů bez jakéhokoliv průkazu totožnosti. Později se přidala k -A týmu, aby získala další informace o dívce v červeném kabátku a aby viděla Tobyho (který v tu dobu s -A týmem také spolupracoval). V epizodě S03E24 A Dangerous Game byla z -A týmu vyhozena jakožto dvojitý agent.

 

 

Základní informace:

 

Pohlaví: žena
Věk: 18 let
Barva vlasů: bruneta
Barva očí: tmavě hnědé
Stav:ve vztahu
Narozeniny: 11. dubna
Výška: 173 centimetrů
Zaměstnání: student
stážistka u starosty
A (dříve)
Pacientka v léčebně Radley (dříve)
Přezdívky: Spence
Jane Bond, Harriet, Špiónka (od Emily)
Veronica Mars, Lucy Liu, Nikita, Nancy Dew (od Hanny)
Jane Doe (zapsána v Léčebně Radley)
Mary Smith (zapsána v Last Wood Resort)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář