Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hanna Marin

Hanna

   Hanna bývala před zmizením Alison obézní. Alison si z ní kvůli tomu dělala srandu. Když Alison zmizela, Hanna se začala přátelit s Monou a přes léto nejen že zhubla, ale obě dvě se staly velmi populární. Hanna se stala novou královnou plesu, ale -A jí stále připomíná minulost, když byla „tlusťoška Hanna“.

   I přesto, že je Hanna jedna z nejoblíbenějších holek na škole, tak je milá a hodná. Je nejupřímnější a nejdrzejší ze všech lhářek, často má nepříjemné narážky a nebojí se člověku říct to, co si o něm opravdu myslí. Nicméně je velmi naivní a každému začne hned důvěřovat.

   Hanna je vtipná a oprsklá, ale je to takové starostlivé a pozorné neviňátko. Udělá cokoliv, aby své milované držela dál od -A. Své přátele ochraňuje a při jejich bránění ukazuje svou urputnou povahu. Občas se kvůli své spontánnosti a zbrklosti dostává do problémů. Musela se i vypořádat s tím, že její matka byla ve vězení, jelikož na ní -A ušila boudu, aby to vypadlo, že zabila detektiva Wildena. Ale Hanna zůstala silná a všemi možnými způsoby se snažila jméno své matky očistit.

 

Základní informace:

Pohlaví: žena
Barva vlasů: blond
Barva očí: modré
Stav: nezadaná
Výška: 167 centimetrů
Zaměstnání: student
pomocnice na klinice
Přezdívky: Han
Lady H, Velma (od Mony)
Hanna Bannana (od Seana)
Tlusťoška Hanna (od Alison)
Hanny (od Reginy)
Dora průzkumník, Jungle Jane, Princezna (od Caleba)
Spojení Barbie a Shakiry (od Lucase)
Angie (od Emily)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář